Zoekactie naar Marga Peperkamp gaat door

VIDEONIJMEGEN - De politie gaat vandaag het Maas-Waalkanaal op met reddingshonden om verder te zoeken naar de vermiste Marga Peperkamp uit Nijmegen. Gisteren zocht de politie met duikers en een sonarboot ook al tevergeefs naar de 60-jarige vrouw uit Hatert, die op nieuwjaarsdag in overspannen toestand haar huis aan de Jadestraat verliet. 

De zoektocht donderdag vond plaats rondom het drijvende clubhuis van roeivereniging Phocas. Daar is in de nacht van woensdag op donderdag ook al gezocht door reddingshonden van RHWW uit Duiven. Op die plek aan het water waren de reddingshonden begonnen te blaffen. RHWW was ingezet op verzoek van de familie.

De vermiste Marga droeg op het moment van haar verdwijning een zwarte jas, met daaronder een grijs shirt. Verder droeg ze een stretchbroek en zwarte schoenen met een witte rand. Donderdagmiddag werd langs de kant van het water een zwarte schoen gevonden. 

Volledig scherm
Speurhonden en hun begeleiders aan de oever van het Maas-Waalkanaal, gisteren tijdens de zoekactie naar de vermiste Marga Peperkamp. Vandaag wordt verder gezocht. © Paul Rapp
Volledig scherm
De zoektocht naar Marga Peperkamp, vrijdag. © Paul Rapp
Volledig scherm
Een politieboot met sonar zoekt in het Maas-Waalkanaal naar de vermiste Marga Peperkamp. © Paul Rapp
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.