Henny Sackers (rechts) bij de start van de Vierdaagse van 2019, met prominent deelnemer Jamai Loman.
Volledig scherm
PREMIUM
Henny Sackers (rechts) bij de start van de Vierdaagse van 2019, met prominent deelnemer Jamai Loman. © Bert Beelen

'Zuur, maar noodzaak': Marsleider verklaart dure Nijmeegse Vierdaagse

NIJMEGEN - Alles wordt duurder en er moeten financiële reserves zijn voor als de Vierdaagse een keer afgelast moet worden, bijvoorbeeld vanwege extreem weer. Marsleider Henny Sackers legt uit waarom de verhoging van het  inschrijfgeld dit jaar, van 84 naar 100 euro, noodzakelijk is.

24 reacties

 • Wilfred Geen_nee

  1 jaar geleden
  Arme jongen toch, er is juist ontzettend veel armoe in Nijmegen. 
 • Wilfred Geen_nee

  1 jaar geleden
  Hartstikke onveilig. Tal van escalatiepaden waren onbereikbaar door de enorme drukte.
 • Wilfred Geen_nee

  1 jaar geleden
  Aha! Dus u zullen we ook niet horen bij alle accijnsverhogingen en verhoging van de zorgpolissen. Die gaan immers minder dan die "luttele" 15 euro omhoog? Voor veel mensen is het gewoon veel geld. En denk je dat het ophoudt bij deze verhoging? Echt?
 • Wilfred Geen_nee

  1 jaar geleden
  Luister. Het gaat om de totaalwinst (!). En ja, als je meer dan 8 miljoen binnenharkt en gortdroog staat te liegen dat de prijzen omhoog moeten om maar quitte te spelen, dan is het inderdaad alleen maar voor het graaien.
 • Biker

  1 jaar geleden
  Pfff wat een nieuws, een verhoging van €15,-..Je hoeft niet mee te lopen he?. En al doen er volgend jaar 1000 lopers minder mee lekker belangrijk.
 1. Zij kregen een nieuwe baan in coronatijd, maar hebben nog amper een collega ontmoet: ‘Ik mis gesprekjes bij de koffieautomaat’
  PREMIUM
  1

  Zij kregen een nieuwe baan in coronatijd, maar hebben nog amper een collega ontmoet: ‘Ik mis gesprekjes bij de koffieauto­maat’

  Een nieuwe baan zorgt normaal gesproken al voor de nodige gezonde zenuwen. Wat trek je aan op je eerste werkdag, hoe zullen de collega's zijn, kom ik snel in de materie? Voor wie een nieuwe functie heeft gekregen in coronatijd, is alles anders. Kantoor is verboden terrein, collega's alleen te zien via de zoom-meeting. En dat zorgt voor een ‘gek gevoel’, ongemakkelijkheid en de nodige zelfredzaamheid. ,,Ik mis de gesprekjes bij de koffie-automaat.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Dreigende rellen in Nijmegen: burgemeester Bruls de straat op
  Play

  Dreigende rellen in Nijmegen: burgemees­ter Bruls de straat op

 2. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

Nijmegen e.o.