Tanja van Aalst zet zich Taskado in voor mensen die niet online kunnen shoppen en nu geen kerstcadeaus kunnen kopen, omdat ze bijvoorbeeld in de schuldsanering zitten.
Volledig scherm
Tanja van Aalst zet zich Taskado in voor mensen die niet online kunnen shoppen en nu geen kerstcadeaus kunnen kopen, omdat ze bijvoorbeeld in de schuldsanering zitten. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Tanja helpt mensen in schuldsanering met cadeaus tijdens lockdown

Tanja van Aalst dacht na het bericht van de lockdown direct aan een specifieke groep: de mensen die niet online kunnen bestellen. Met haar initiatief TasKado Veldhoven helpt zij mensen met weinig geld die anderen geen cadeau kunnen geven door ze een gevulde cadeautas te schenken. Die mensen bood ze nu cadeautjes aan die ze over heeft.

 1. Zestig jaar oude kerstster betekent de wereld voor Fred (58): ‘Het werd iets magisch’
  PREMIUM

  Zestig jaar oude kerstster betekent de wereld voor Fred (58): ‘Het werd iets magisch’

  Een simpele, bijna zestig jaar oude papieren ster. Voor de meesten is het niets meer dan dat, maar voor oud-Utrechter Fred de Neijs (58) is het de ultieme herinnering aan de jaarlijkse kerstperiode met zijn ouders en broertje in zijn ouderlijk huis in de Lange Koestraat in de Domstad. ,,Dit jaar is de ster nog specialer, omdat mijn vader onlangs overleden is en ik mijn moeder niet kan zien.”
 1. Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd
  Play

  Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd

 2. Grote brand in paardenstal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien
  Play

  Grote brand in paarden­stal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien