Medaillespiegel: TeamNL eindigt in Tokio op recordaantal van 36 medailles

Nederland heeft 36 medailles binnengehaald op de Olympische Spelen in Tokio. Daarmee is het oude record van Sydney 2000 ruimschoots verbroken. Destijds haalde TeamNL in Australië 25 medailles.

4 reacties

 • Jessica Berends

  4 maanden geleden
  Waanzinnig knap! Een record dat vast nog lang zal blijven staan. Zeker nu de woke guerrilla en de media hebben besloten dat deze ploeg niet divers genoeg is en we dus voortaan heel racistisch moeten selecteren op pigment, geslacht en geaardheid. Vroeger zeiden we 'moge de beste winnen' maar those days are gone.
 • Lutte Kikker

  4 maanden geleden
  Fantastische Olympische Spelen uiteindelijk. Natuurlijk heel (heel!) erg zuur voor die sporters die met Corona afscheid van de Olympische Spelen 2020 hebben moeten nemen want met die sporters was Nederland nog veel hoger gekomen. Dit is hopelijk ook goed voor de plaatselijke sportverenigingen m.b.t. leden aantallen uiteindelijk. Sport is immers náást dat het gezond is ook heel belangrijk voor ontwikkeling (samenwerken, discipline qua trainen, gezond leven/eten +economisch erg belangrijk zelfs).
 • robbie janssen

  4 maanden geleden
  Natuurlijk doet dat je wat,en al helemaal na alle rampspoed van de laatste jaren.I,m proud too be dutch. Nu de rechters nog evenredige straffen geven voor een misdrijf en niet aan een bezopen pool die een oude man doodrijd 40 werkstraf geven en aan iemand die per ongeluk een vriendschap verzoekje stuurt op Facebook waar hij een contact verbod mee had ,160 uur werkstraf geven.Maar goed als ze dat rechttrekken komt het goed.
 • ARNO Beyer

  4 maanden geleden
  Wat ik mooi vind aan de plakken in 2021 is het feit dat deze gewonnen zijn door een breed scala aan sporters uit verschillende disciplines! Top!!