Politiewagens aan de Oude Winterswijkseweg in Vragender waar vermoedelijk een drugslab is aangetroffen.
Volledig scherm
Politiewagens aan de Oude Winterswijkseweg in Vragender waar vermoedelijk een drugslab is aangetroffen. © DG

Achterhoekse ‘drugsboer’ Hans hoeft niet terug naar cel voor enorm lab in varkensschuur: taakstraf van 240 uur

VRAGENDER - Boer Hans (53) uit Vragender hoeft voor een drugslab in zijn varkensschuur niet meer terug naar de gevangenis. De rechtbank legt hem een maand celstraf op, maar dat heeft de boer al in voorarrest gezeten. Ook krijgt de man de maximale taakstraf van 240 uur opgelegd. Het enorme drugslab werd begin vorig jaar in de varkensschuur in Vragender ontdekt. 

6 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Die lui komen vooral hier omdat het risico klein is Straffen zijn strafjes, en inderdaad, de gevangenis is niet zo'n ramp. In hun thuisland is de bak de hel, hier meer Hilton! Sport, spel, eten, buiten, schone cel. Je wordt niet geslagen. Super toch? In hun eigen land komen ze in een vies kot, met meerdere personen. Slecht eten, niks vermaak, en een grote bek? Klappen! En dan is de straf hier ook nog korter. Paradise is here
 • theo houkes

  1 jaar geleden
  J M Horst gevangenis in Nederland is een hotel vergeleken met elders in de wereld. Zijn bankrekening zou ik effe nagaan hoeveel hij eraan verdiend heeft zou ie de opruimkosten terug kunnen betalen. Ik hoop dat je nu begrijpt wat ik bedoel zo niet dan kan ik je niet verder helpen.
 • J.M. Horst

  1 jaar geleden
  Theo Houkes, hoe kom jij aan deze informatie over zijn bankrekening?. Gevangenis zien als vakantie?. Je lijkt niet echt het verschil tussen een gevangenis en vakantie te kunnen zien.
 • Michiel Stegeman

  1 jaar geleden
  Als ie er goed aan verdient heeft zal dat wel niet op zijn rekening staan 🤣
 • Theo Cools

  1 jaar geleden
  Geen wonder dat Nederland vanwege de lage straffen zo aantrekkelijk is!