De N18 nabij Lichtenvoorde.
Volledig scherm
PREMIUM
De N18 nabij Lichtenvoorde. © Theo Kock

Achterhoekse VVD woedend dat N18 niet vierbaans wordt: ‘We worden geschoffeerd’

LICHTENVOORDE - Er bestaat woede over het voorstel om de Achterhoekse verkeersader N18 definitief níet vierbaans te maken. ,,We worden geschoffeerd, anders kan ik het niet zeggen”, zegt Kees Porskamp, die zich namens de VVD-fracties in de Achterhoek hard maakt voor het verbreden van de N18.

8 reacties

 • Yvonne Jansen

  2 maanden geleden
  Jammer dat de VVD weer voorbij gaat aan "induced demand" en kennis sinds 1960 dat meer wegen alleen maar meer verkeer (en verkeersdoden) creëert. Jammer dat politici zo buiten de realiteit leven en geen geheugen hebben.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Nog steeds zijn er mensen die niet begrijpen wat een coalitie voor gevolgen heeft. De VVD heeft slecht onderhandeld bij de totstandkoming van het huidige kabinet. Veel VVD idealen zijn verkwanseld. Wat momenteel wordt wordt uitgevoerd is het D66 programma. Als de VVD daar geen afstand van neemt zijn de straks niet meer de grootste partij.
 • Henk Jansen

  2 maanden geleden
  Wat een wanbeleid van de VVD, CDA en D66, waarbij het me vooral opvalt dat er nog bijna comtinue dure aanpassingen worden gedaan. Als je alles in 1 keer goed had gedaan was het veel goedkoper geweest enminder overlast voor de bewoners.
 • Teun Dreug

  2 maanden geleden
  Wat een zielige bloemlezing van Porskamp. Bedoeld om straks stemmen te winnen ? Ga eerst intern bij de VVD in Den Haag eens te rade, met name de VVD heeft de afgelopen tientallen jaren de boel lopen vertragen.
 • Henk Houwers

  2 maanden geleden
  De landelijke VVD heeft haar steentje wel bijgedragen in het zo lang mogelijk in stand houden van dit karrenspoor door de Achterhoek richting Twente. Inderdaad Kenneth, al zo'n 50 jaar! Kees Porskamp zal toch wel moeten weten waar hij moet zijn, met zijn klachten?