De beoogde locatie voor een Aldi in het buitengebied tussen Lichtenvoorde en Vragender.
Volledig scherm
PREMIUM
De beoogde locatie voor een Aldi in het buitengebied tussen Lichtenvoorde en Vragender. © Google Streetview

Aldi hoort niks van gemeente Oost Gelre en zet plan voor winkel in buitengebied Vragender door

VRAGENDER - Supermarktketen Aldi gaat door met het ontwikkelen van een nieuwe winkel in het buitengebied van Vragender, nu een vervolggesprek met de gemeente Oost Gelre over een eventuele andere plek uitblijft. Aldi heeft verschillende malen geprobeerd in gesprek te komen, maar dat blijkt keer op keer tevergeefs.

3 reacties

 • anne-marie kuipers

  2 maanden geleden
  Geweldig OostGelre. Na de Lidl gaat dus ookde Aldi vertrekken. Juist nu de prijzen van dagelijkse boodschappen door het dak gaan. Super... zelfs met een redelijk inkomen al niet meer te betalen door de inflatie. Andere dingen zullen wel belangrijker zijn voor het bestur van deze gemente.
 • Daan Holkenborg

  2 maanden geleden
  Hoek N18/Varsseveldseweg voldoet aan alle eisen en beschikbaar.(kan de Mac naar nieuwbouw hoek N18/Richterslaan)
 • Ankie Bronckhorst

  2 maanden geleden
  Tja gemeente OG, als je een ander idee hebt, moet je niet wachten. Nu is het aan Aldi. Jammer want er zijn betere alternatieven. Stroperige gemeente. En wat gebeurt er dan met het relatief nieuwe gebouw waar de Aldi nu in zit? Jammer dat er geen afspraken gemaakt zijn over de minimale duur van vestiging. Dit is niet alleen kapitaalvernietiging, maar ook slecht voor het milieu. Gebouw zal waarschijnlijk gesloopt moeten worden voor woningbouw.

Achterhoek