Een klant in de Aldi, foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een klant in de Aldi, foto ter illustratie. © zegt

Aldi mag gloednieuwe winkel openen in buitengebied Vragender, tot onvrede gemeente: ‘Verre van gelukkig mee’

LICHTENVOORDE/ VRAGENDER - Als het aan Aldi ligt, komt er een nieuwe supermarkt in het buitengebied van Vragender. Dit tot grote onvrede van de gemeente, die omwonenden van het door de Aldi beoogde pand aan de Heringsaweg 2A in een brief op de hoogte heeft gesteld van de plannen.

4 reacties

 • A.M. Berben

  5 maanden geleden
  Feitelijk is hier sprake van een ambtelijke blunder doordat de bouwrecht deskundigen van ALDI de officiële stukken beter hebben gelezen dan ambtenaren van de gemeente. Dat doet hopelijk wat bellen rinkelen in het gemeentehuis om eens snel te kijken naar wat er wellicht nog meer ten onrechte eerder niet werd opgemerkt. Ook onderstreept dit de enorme druk waaronder kleinere gemeentes moeten werken met - vaak ook - gewoon te weinig deskundig personeel. Benieuwd of de gemeenteraad dit gaat oppakken.
 • Daan Holkenborg

  5 maanden geleden
  Ankie,aan Lievelderweg is alles al verkocht en zit er geen detailhandel op de kavels. Is locatie "Knufing" aan de N18 geen optie?
 • Ankie Bronckhorst

  5 maanden geleden
  Aan de Lievelderweg ligt nog een groot braakliggend terrein
 • Ankie Bronckhorst

  5 maanden geleden
  Gebruik het gezonde verstand eens een keer. ik hoop dat de gemeente Oost Gelre snel met een goed alternatief komt. op deze plek pas geen supermarkt, overigens geen enkel groot bedrijfspand. Zonde van de mooie omgeving en landbouwgrond. De Vragenderbeek moet de ruimte hebben en houden!

Achterhoek