Auto met gezin botst tegen boom bij Groenlo, alle inzittenden naar ziekenhuis

videoGROENLO - Een auto met een gezin is zaterdagavond op de N18 bij Groenlo tegen een boom gebotst. Alle inzittenden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

In de auto zaten twee ouders en vier kinderen. Het voertuig raakte om nog onbekende oorzaak tussen bij Groenlo in de richting van Lichtenvoorde van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. 

Door de impact moest minstens één persoon door de brandweer uit de auto worden bevrijd door het wrak open te knippen.

De N18 was tijdelijk afgesloten door het ongeval. Daarna kon het verkeer mondjesmaat passeren. Hulpdiensten rukten grootschalig uit met ambulances en meerdere voertuigen van politie en brandweer.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het ongeval. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. De auto is zwaar beschadigd afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Volledig scherm
Een auto met een gezin is op de N18 bij Groenlo van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. © News United / 112 Achterhoek-nieuws
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek