Op de Mega Immuun Party komt dezelfde Megatent te staan als op de Zwarte Cross, zoals hier in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Mega Immuun Party komt dezelfde Megatent te staan als op de Zwarte Cross, zoals hier in 2019. © Jan Ruland van den Brink

Besluit kabinet verandert niks voor Mega Immuun Party: ‘Wij gaan door met organiseren’

LICHTENVOORDE - De Mega Immuun Party met iedere dag 20.000 bezoekers in Lichtenvoorde staat nog altijd op de planning voor eind september. De tussentijdse update van het kabinet over de regels, heeft daar geen verandering in gebracht.

2 reacties

 • boy - bono

  1 maand geleden
  gewoon doorgaan
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Moet kunnen... in België hebben ze in juli Werchter Parklife gedraaid. Dit duurde de heel maand juli - daar waren iedere dag 2500 personen welkom, dit is prima verlopen. Buiten kan geen kwaad, dat weet Rutte ook.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Achterhoek