De spoelers van KSV Vragender (groenwit shirt, hier op archiefbeeld in actie tegen FC Eibergen) blijven komende wek nog thuis als gevolg van een coronabesmetting in hun dorp.
Volledig scherm
PREMIUM
De spoelers van KSV Vragender (groenwit shirt, hier op archiefbeeld in actie tegen FC Eibergen) blijven komende wek nog thuis als gevolg van een coronabesmetting in hun dorp. © Marcel ter Bals

Coronabesmetting op buurtfeest Vragender: nu al zeven mensen met corona

updateLIEVELDE/ VRAGENDER - Inmiddels zeven mensen uit Vragender zijn besmet met het coronavirus nadat iemand met corona vorige week op een besloten buurtfeest was in het Achterhoekse kerkdorp. Dat blijkt uit bron- en contactonderzoek en daaropvolgende coronatests door gezondheidsorganisatie GGD.

12 reacties

 • Kennis

  9 maanden geleden
  Er zijn veel mensen die schijt aan anderen hebben. Weer zo n voorbeeld. De organisator straffen!
 • Thomas

  9 maanden geleden
  Wat een kul-argument qua SKB en Slingeland. Of de oma's en opa's zich weer ontspannen voelen? Ik hoop het wel, stress is sowieso slecht voor de gezondheid. Vooral de bangmakerij achterwege houden dus aub. 
 • Fietser

  9 maanden geleden
  Slingerland en SKB kibbelen openlijk met elkaar. Daar lig je niet graag. In het SKB zijn 2 IC bedden.Hoe vergaat het de opa’s en oma’s van de 11 bezette spelers van Silvolde nu?  Is het leven er weer lekker ontspannen?Volgende dorp is nu. Zaterdag Corso in Lichtenvoorde. Zo komt de hele Achterhoek deze herfst aan de beurt. Als de jeugd z’n lol maar heeft.Dat hele voetbalclubs en klassen van scholen gestopt worden interesseert ze niet.
 • Thomas

  9 maanden geleden
  Het afscheidsfeest was 22 augustus. Nu ruim 3 weken verder, 0 ziekenhuisopnames. Teller in oude ijsselstreek qua opnames in trouwens al 0 sinds 23 mei. Bron: RIVM dashbord
 • MD1

  9 maanden geleden
  De ezels in de achterhoek wel!

Achterhoek