Ondanks scherpe toegangscontrole aan de deur bij De Radstake, liepen daar toch drie bezoekers met corona binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondanks scherpe toegangscontrole aan de deur bij De Radstake, liepen daar toch drie bezoekers met corona binnen. © Jan Ruland van den Brink

Coronauitbraak breidt zich uit: nu 200 besmettingen na Achterhoekse uitgaansavond

HEELWEG/ GROENLO - Zeker 200 mensen die vorige week zaterdag binnen zijn geweest bij de Achterhoekse uitgaansgelegenheden De Radstake en City Lido hebben corona opgelopen. Dat is meer dan tien procent van het totaal aantal bezoekers.

9 reacties

 • Bryan de Goede

  3 maanden geleden
  Ik schaar mezelf ook onder de boomers, dus maak je geen illusies. De manier hoe we in de afgelopen halve eeuw omgegaan zijn met de planeet en elkaar was onjuist. Alles moest maar kunnen, the sky is the limit, en vooral ieder voor zich. Ik schrik er van om te zien hoe men op dit moment 'de jongeren' generaliseert en alles in de schoenen van hen schuift. Er zitten zeker raddraaiers bij, maar het overgrote deel doet hun stinkende best om hier zo snel mogelijk uit te komen. (en volgt de maatregelen)
 • Christiaan S

  3 maanden geleden
  Nou Bryan... je verwijt de 'boomers' nogal wat! "De vorige generaties hebben zeer egoïstisch geleefd, en de jongere van nu moet boeten. Denk maar eens aan de huizenmarkt, studieschulden en klimaat!" Op welke manier neem jij nu je verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat jij datzelfde verwijt over een x aantal jaar gaat krijgen van de generatie die dan opgroeid? Hoe ga jij deze problemen oplossen? En wanneer?
 • Bryan de Goede

  3 maanden geleden
  Aan alle boomers en anderen die graag jongeren alle schuld in de schoenen schuiven: het wordt tijd dat je jezelf eens recht aankijkt in de spiegel. Walgelijk hoe sommige lieden zich uitlaten over 'de jeugd', terwijl uit allerlei data blijkt dat het juist de 50+'ers zijn die zich zeer slecht aan maatregelen houden 'want we zijn toch gevaccineerd'. De vorige generaties hebben zeer egoïstisch geleefd, en de jongere van nu moet boeten. Denk maar eens aan de huizenmarkt, studieschulden en klimaat!
 • J. Zomers

  3 maanden geleden
  Het is over... en sluiten.
 • Jan van den berg

  3 maanden geleden
  aan alle jongeren ; het wordt tijd dat de dienstplicht weer terug komt , waarom ? ; geen respect meer voor politie ,ambulance personeel ,boa's ,brandweer personeel en lekker rellen , heerlijk en alle andere regels .1 ding denk eens na , oh nee dat kan niet ik moet op mijn mobieltje kijken

Achterhoek