Na afloop van Grol - DVC'26, zondag in Groenlo, kwam het tot een knokpartij langs de lijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Na afloop van Grol - DVC'26, zondag in Groenlo, kwam het tot een knokpartij langs de lijn. © Theo Kock

Didams slachtoffer knokpartij verbaasd over verklaring Grol-bestuur: ‘Mij is niks gevraagd’

GROENLO/ DIDAM - De 20-jarige vrouw uit Didam die zondag een hersenschudding heeft opgelopen bij de knokpartij na afloop van het amateurduel tussen Grol en DVC’26 in Groenlo, is verbaasd over de verklaring van het Grol-bestuur over de ongeregeldheden.

12 reacties

 • Anneke De Boer

  4 maanden geleden
  Bestaat er überhaupt een voetbalvereniging met enig gevoel voor eer en fatsoen? Dit soort gedrag zie je alleen.bij de "sport" of dachten deze spelers dat zij zichzelf in een mma kooi begaven, met de hekken? Ik begrijp de ongekende verwarring wanneer je op dit niveau functioneert hoor,.....met alle respect natuurlijk, maar wordt het niet gewoon eens tijd om deze sport, die de samenleving al zo lang en heftig ontwricht, te verbieddn. Deze deelnemers zijn niet in staat zichzelf te beheersen.
 • Eelco de Boer

  4 maanden geleden
  Volgens MF Leuren is het allemaal geen probleem om iemand een zware hersenschudding te slaan als het maar in blessuretijd gebeurt. Belachelijk!
 • Jan Nuvens

  4 maanden geleden
  Kan die nr 13 niet beter gaan hordenlopen? Heeft aanleg zo te zien. Maar zonder dollen, als iemand zo over een hek komt waar mensen direct achter staan dan weet je toch al genoeg, alleen op basis van deze foto al minimaal een 1 jaar verbannen van alle velden.
 • S. Lenkens

  4 maanden geleden
  zo zijn veel besturen, schuld bij een ander leggen. geen verantwoording naar eigen mensen
 • A Bulten

  4 maanden geleden
  Ik word ondertussen onpasselijk van voetbal. Dit is een over het paard getilde sport aan het worden. Profvoetbal is gewoon een bedrijf maar veel clubs kunnen hun broek niet ophouden.
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  2

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.