Door de kluis open te breken wisten de dieven de sleutels van de vrachtwagen te bemachtigen. Daarna zijn de dieven er met vrachtwagen en al vandoor gegaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Door de kluis open te breken wisten de dieven de sleutels van de vrachtwagen te bemachtigen. Daarna zijn de dieven er met vrachtwagen en al vandoor gegaan. © Koerntjes

Door snel handelen vindt eigenaar gestolen vrachtwagen terug in Duitsland: ‘We hebben ons kindje weer terug’

UPDATEEnkele uren nadat de diefstal van een vrachtwagen in Lichtenvoorde is opgemerkt, is de truck alweer teruggevonden. Op een afgelegen stuk van een industrieterrein in Emmerik. ,,We hebben inderdaad heel goed nieuws”, zegt Marion van Bronkhorst-Koerntjes van de firma Koerntjes. ,,Hij is weer terug!”

3 reacties

 • Wim Sonderen

  2 maanden geleden
  B.Born wat een domme opmerking. Alsof de open grenzen de diefstal veroorzaken.
 • B Born

  2 maanden geleden
  Wat een geluk, gefeliciteerd fa. Koerntjes! En lang leve de open grenzen.
 • Frans Ebbers

  2 maanden geleden
  Mooi Wark..en Feijenoord nog boovvunn ann. Hulde!
 1. Roolvink weet wat hem en BZC te doen staat in spannende laatste weken ‘nog drie punten nodig’

  Roolvink weet wat hem en BZC te doen staat in spannende laatste weken ‘nog drie punten nodig’

  Eigenlijk had BZC al lang en breed veilig moeten zijn, maar de Borculose waterpoloërs zijn drie wedstrijden voor het einde nog niet helemaal zeker van lijfsbehoud in de eerste divisie. Dus is trainer Youri Roolvink nog op zoek naar drie punten. Door de niet al te forse nederlaag in ‘t Timpke tegen koploper Dordrecht zaterdagavond (6-11) trad hij de laatste drie wedstrijden toch wat positiever tegemoet.
  Borculo