Na een botsing ligt een auto op z'n kant nabij het Texaco-tankstation op de N18 bij Lichtenvoorde.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een botsing ligt een auto op z'n kant nabij het Texaco-tankstation op de N18 bij Lichtenvoorde. © Politie Oost Gelre

En dat is vijf: wéér raak bij tankstation op de N18

LICHTENVOORDE - Het houdt maar niet op met ongelukken ter hoogte van het Texaco-tankstation op de N18 bij Lichtenvoorde. Maandagmorgen ging het wederom mis. Twee auto’s knalden er op elkaar.

11 reacties

 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Voor de VVD telt alleen de Randstad, de rest van het land mag alleen belasting betalen en ziet er maar weinig van terug.
 • Silvia Stevens

  1 jaar geleden
  Silvia Stevens Die tankstations weg halen Die zijn veelste duur en gewoon snelweg van maken. 4 baans als dat niet gaat lukken paaltjes neerzetten zodat ze niet op de rijbaan omdraaien gemeente en overheid luister asjeblieft naar de burgers.
 • Ton Doesburg

  1 jaar geleden
  Al in de jaren ‘70 stond deze weg op het Rijkswegenplan als 4 baans autoweg. Sinds Kok en Lubbers wordt Nederland bestuurd door in meerderheid uit randstedelingen bestaande regeringen. Vrijwel alle investeringen buiten de randstad werden geschrapt. Het gevolg: de gevaarlijkste wegen van het land zijn de provinciale wegen buiten de randstad. De enige nog onbewaakte overwegen vinden we buiten de randstad. En economisch? Het bnp per hoofd bedraagt bijv. in Friesland 50% van dat in Holland. Eerlijk?
 • Natuurliefhebber

  1 jaar geleden
  Mensen en regels, vergeet het maar. Wat dacht je waarom Corona in zo’n ver stadium gekomen is.
 • Arie Haan

  1 jaar geleden
  Als de provincie had geluisterd, hadden ze er gewoon een snelweg van gemaakt. Maar .....eigenwijs, terwijl in de renovatie van N18 er gelijke kosten zijn gemaakt. Bedrijven vertrekken vanwege de slechte bereikbaarheid, ongelukken enz enz. Ambtenaren.....