Op het testevenement voor 10.000 mensen in de Achterhoek wordt niet gehandhaafd op de mondkapjesplicht.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het testevenement voor 10.000 mensen in de Achterhoek wordt niet gehandhaafd op de mondkapjesplicht. © Brunopress

Geen handhaving op dragen mondkapje op Achterhoeks festijn: ‘Niet te doen met zoveel mensen die eten en drinken’

LICHTENVOORDE - Op het grote testevenement voor 10.000 mensen in Lichtenvoorde op zaterdag 1 mei wordt niet gehandhaafd op het dragen van een mondkapje. ,,Dat is niet te doen met zoveel mensen, die ook eten en drinken”, zegt mede-directeur Ronnie Degen van de Feestfabriek, de organisatie achter onder meer de Zwarte Cross.

7 reacties

 • theo houkes

  1 jaar geleden
  Dit gaat helemaal fout die tienduizend zullen ongetwijfelt een leuk feestje hebben maar een maand later zit alles weer dicht scholen winkels terrassen die misschien net open zijn hoe in hemelsnaam kom je erbij dit te doen. Zeker nu het vaccin van Jansen niet gebruikt kan worden en 60 plussers terecht overigens het astra zeneca vaccin weigeren want ik vind als je bang bent je hiermee te laten inenten moet er een alternatief zijn ook vind ik dat huisartsen de koppen bij elkaar moeten steken en da
 • Arie Haan

  1 jaar geleden
  Stoppen dit soort onzin en direct bekeuren bij de eerste overtreding. Mondkapje, roken, anderhalve meter, alles direct op de bon. Dat de feestfabriek zich hiervoor laat lenen, schamen moeten ze.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Die Ronnie Degen wil dus zo veel mogelijk besmettingen hebben. Als je zoiets organiseert moet je het wel goed doen en niet vooraf gaan zeggen dat mensen zich nergens aan hoeven te houden. Dat is gewoon een middelvinger naar de zorg!
 • Frank vd Berg

  1 jaar geleden
  Jaja, je doet het voor een ander zo'n vies mondlapje voor je mond en iedere keer je eigen adem weer inademen eventueel met stukjes vezel erbij. En dan dat mondlapje weer ff goed doen met je handen, dat helpt dan ook mee om virussen te voorkomen. Dat virus gaat echt niet dwars door zo'n lapje heen en er links.rechts.boven.onder langs. Echt niet. En na gebruik gewoon op de grond of los in de pullenbak en als je ff niet gebruikt op je kin of hoofd laten zitten, Yes een uitvinding die lapjes.
 • Peters

  1 jaar geleden
  Gewoon veul bier drinken. Dat ontsmet door de alcohol..proost.

Achterhoek