Vion in Groenlo.
Volledig scherm
PREMIUM
Vion in Groenlo. © David van Haren

Groenlo wil woningen voor arbeidsmigranten van slachterij Vion

GROENLO - Oost Gelre bekijkt opnieuw of arbeidsmigranten van Vion in Groenlo kunnen wonen. Niet met groepshuisvesting in een zogenoemd ‘Polenhotel’, maar door mensen op verschillende plekken te huisvesten.

12 reacties

 • Thomas

  2 jaar geleden
  Jaja, wilt u ze als naaste buren? Laat ze lekker in Duitsland. Oost Gelre wil volgens mij een probleem oplossen dat er niet is. 
 • Lisa

  2 jaar geleden
  Dat werk kan nu dus door de werklozen in Nederland worden gedaan! Die wonen hier al en moeten toch geld verdienen. Lost dus dubbel probleem op.
 • GertSt

  2 jaar geleden
  men geeft aan dat de arbeidsmigranten doen wat wij niet doen willen, Sorry maar hier kan ik echt boos om worden, voor jaren terug heb ik vragen beantwoord van de Gelderlander en voor deze gastarbeiders in de vleessector, het was niet dat de Nederlanders dit werk niet wilden doen maar ze waren te duur en werden gewoon vervangen. De vleessector was een goed en gezond bedrijf.  Ik heb zelf meer dan 30 jaar in deze sector gewerkt en weet wat er speelde, dus ga nu niet zeggen dat wij dit werk niet wilden doen, het werd ons onmogelijk gemaakt en wij moesten geld inleveren omdat we anders werden onts
 • Mattie

  2 jaar geleden
  Daar zullen de desbetreffende buurten ongetwijfeld blij mee zijn. Hebben zij eigenlijk nog inspraak?En dat terwijl onze eigen woningzoekenden vaak nog geen betaalbaar huis kunnen vinden.
 • theo

  2 jaar geleden
  Mensen maak je niet druk Als dit overgewaaid is is alles weer normaal 15 man in een busje en hutje bij mutje weer in een of ander hotel of camping wat dan ook 

Achterhoek