,,Ik drong met praten niet tot hem door en toen heb ik hem de trap op gebonjourd. Met een tik tegen de billen”, zegt een 40-jarige vader uit Groenlo over vermeende mishandeling van zijn 11-jarige zoontje. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
,,Ik drong met praten niet tot hem door en toen heb ik hem de trap op gebonjourd. Met een tik tegen de billen”, zegt een 40-jarige vader uit Groenlo over vermeende mishandeling van zijn 11-jarige zoontje. Foto ter illustratie. © ANP

Groenloër trapt zoontje (11) en pakt hem bij de oren: ‘Moet opvoedkundig kunnen’

GROENLO/ ZUTPHEN - Een schop tegen de billen, het vastpakken bij de oren, het over grond sleuren en uit bed trekken van zijn 11-jarige zoontje. Dat moet opvoedkundig gezien kunnen, vindt een 40-jarige vader uit Groenlo. Justitie vindt van niet en eist een werkstraf van zestig uur waarvan de helft voorwaardelijk tegen de man.

  1. Dichte mist en gladheid: gezin belandt met auto in rivier
    Play

    Dichte mist en gladheid: gezin belandt met auto in rivier

  2. Bekijk hier de krankzinnige nachtrace in Bahrein terug
    Play

    Bekijk hier de krankzinni­ge nachtrace in Bahrein terug

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek