Deze trouwe fans kunnen niet wachten op de heropening van Rockcafé Taste in Groenlo. Zij lagen in slaapzaken, eventjes, voor de voordeur van het café.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze trouwe fans kunnen niet wachten op de heropening van Rockcafé Taste in Groenlo. Zij lagen in slaapzaken, eventjes, voor de voordeur van het café. © Rockcafé Taste

Grolse kroegtijgers kunnen écht niet wachten tot maandag

GROENLO - Een bijzonder tafereel donderdagavond in Groenlo: voor de deur van Rockcafé Taste lagen klanten in een slaapzak te wachten op de heropening van het café. Een ludieke actie van de uitbaters Roland en Marion van Wijk die een zware tijd achter de rug hebben. 

15 reacties

 • theo

  11 maanden geleden
  Staat er al een rij voor het terras 
 • theo

  11 maanden geleden
  KM daar heb je gelijk in   maar doe niet zo achterlijk om met een slaapzak op straat te gaan liggen 
 • Marion van Wijk

  11 maanden geleden
  De zin “dikke vinger tegen Corona” is ook verkeerd gekozen! Dat wekt ook een andere indruk, dat begrijp ik. Maar oprecht, dit was echt een grap en op de foto lijkt t wel kort op elkaar maar ik heb een lat in de hand van 1,5 m en daar hebben we t echt mee uitgemeten, en met draaien van mensen en bewegen zal er echt wel een keer 10/20 cm inzitten want niet iedereen ligt stil. We hebben er nog geen twee minuten over gedaan, t was liggen, foto en weer opruimen. Maar ik snap de reactie van. Geloof me, wij zijn bloedserieus mbt regels in de horeca, behoren zelf ook tot de risicogroep. 
 • K M

  11 maanden geleden
  Veel succes gewenst, het is jullie - en alle mensen in de horeca - gegund!
 • Pieter

  11 maanden geleden
  Oké, snap ik, kennelijk heb ik het verkeerd opgevat maar ook de mensen in de slaapzakken op de foto's liggen erg dicht bij elkaar en als geheel krijg je dan toch eerst een beetje de indruk van een soort 'schijt aan corona' mentaliteit. Wellicht ten onrechte dus. Ik hoop dat het jullie en iedereen in de horeca binnenkort weer goed gaat en jullie je welverdiende boterham weer kunnen verdienen. Maar zelfs in Groenlo is het opletten, hebben we gezien bij Vion deze week. Veel succes en plezier gewenst! Blijf gezond!
 1. Kans op stofexplosie bij brand in Herveld, woningen ontruimd
  Play

  Kans op stofexplo­sie bij brand in Herveld, woningen ontruimd

 2. Flashmob bij Ziekenhuis Rivierenland als dank voor de zorg
  Play

  Flashmob bij Ziekenhuis Rivieren­land als dank voor de zorg

Achterhoek