Op festivalterrein De Schans in Lichtenvoorde is op zaterdag 1 mei het Startschotgala, een testevenement voor 10.000 bezoekers.
Volledig scherm
PREMIUM
Op festivalterrein De Schans in Lichtenvoorde is op zaterdag 1 mei het Startschotgala, een testevenement voor 10.000 bezoekers. © Bart Heemskerk

Grootste feest in meer dan een jaar: festival voor 10.000 man in de Achterhoek op 1 mei

updateLICHTENVOORDE - 10.000 mensen die feesten, bier drinken, dansen en meezingen met live optredende artiesten. Het lijkt iets uit een ver verleden, maar het gaat echt gebeuren op zaterdag 1 mei in de Achterhoek, met het Startschotgala in Lichtenvoorde.

8 reacties

 • Geert Loermans

  1 jaar geleden
  En niet de zorg belasten als besmet terug komt van dit idiote festival. Hoe krijg je het in godsnaam in je hoofd om dit soort http://gedoe.in deze tijden te organiseren. Egoïsten.
 • Mies Gooyer

  1 jaar geleden
  Veel plezier voor die wie gaan!
 • Katy Seegers

  1 jaar geleden
  Natuurlijk mist iedereen de feesten en de muziek. Door nu te gaan feesten ga je akkoord met de test samenleving. En dat wil eigenlijk niemand. Dus gewoon niet gaan!!
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Totaal mesjogge om dit reeds op 1 mei te doen, je moet maar afwachten of iedereen zich ook na het festival laat testen anders heeft dit zuipfestijn helemaal geen zin.
 • Arie Haan

  1 jaar geleden
  Belachelijk echt rondom belachelijk. Daarna schieten de cijfers weer omhoog en wie zijn de dupe, alle middenstanders die het al zo moeilijk hebben. Horeca kan wel janken bij dit soort berichten. Wie lacht er ......de feestfabriek.

Achterhoek