Tijdens de Week tegen Ondermijning bracht Tweede Kamerlid Hanneke van der Werf een bezoek aan burgemeesters Bronsvoort (Oost-Gelre), Stapelkamp (Aalten), en Besselink (Bronckhorst).
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens de Week tegen Ondermijning bracht Tweede Kamerlid Hanneke van der Werf een bezoek aan burgemeesters Bronsvoort (Oost-Gelre), Stapelkamp (Aalten), en Besselink (Bronckhorst). © Gemeente Oost-Gelre

Illegale prostitutie, drugsbezit en milieudelicten aangepakt: ‘Week tegen de Ondermijning was succesvol’

LICHTENVOORDE - Onder de noemer ‘Week tegen de Ondermijning' hebben politie, gemeenten, omgevingsdiensten en verschillende andere instanties de afgelopen week tal van criminele activiteiten opgespoord en aangepakt in de regio Noord- en Oost-Gelderland. 

1 reactie

 • Ankie Bronckhorst

  1 jaar geleden
  Wat gaat de gemeente Bronckhorst doen, het lievertje van de drugscriminaliteit? Duidelijk dat er tientallen drugspanden zijn maar ze sluiten hun ogen voor alles. Criminelen weten haarfijn waar ze moeten zijn en het is niet onbewust verschoven van Brabant naar de Achterhoek en met name Bronckhorst.
 1. De bizarre wereld van het elektrisch laden, bereid u maar vast voor
  PREMIUM

  De bizarre wereld van het elektrisch laden, bereid u maar vast voor

  ENSCHEDE – De ‘fossiele’ rijders zien bij een tankstation op een groot bord de brandstofprijs. Duidelijk. Ze weten meteen hoeveel ze kwijt zijn aan de pomp. Maar straks, als ook zij overgaan op elektrisch, wordt het een ander verhaal. Inschatten hoeveel geld het kost om een elektrische auto volledig op te laden, heeft meer weg van een gok op een fruitautomaat. Soms met onaangename verrassingen als resultaat...