Volledig scherm
PREMIUM
De kinderdoemiddag op de 40-ste editie van Paaspop in Zieuwent. Niet alleen popmuziek, maar vermaak voor alle leeftijden. Foto: Theo Kock © theo kock persfotografie

Jarig Paaspop Zieuwent gooit het roer stevig om

ZIEUWENT - De broertjes Teun (10) en Hugo (7) storten zich vol overgave op de sloop van een stokoud televisietoestel. ,,Dat vinden wij leuk!’’ Lena (9) en Yara (8) proberen een reeds lang afgeschreven wasdroger te demonteren. ,,Dat is best iets voor meisjes. Ik heb een keer een telefoon uit elkaar gehaald en toen heb ik goud gevonden’’, zegt de oudste van de twee.

De vier zijn op eerste paasdag bezoekers van de kinderdoemiddag van Paaspop in Zieuwent. Decennialang was het evenement bedoeld voor liefhebbers van popmuziek, maar die tijd is voorbij. Op de 40-ste editie van Paaspop is het terrein deze middag, vlak voor het paasvuur wordt ontstoken, een eldorado voor kinderen. Met een sloophoek, eieren gooien, een schminktafel, zelfs mag een oude auto worden opgeschilderd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek