Beeld van het omstreden optreden dat begin juni in de Christus Koningkerk in Lievelde werd gehouden. Er was een concert met een dj en een band en er werd bier gedronken.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van het omstreden optreden dat begin juni in de Christus Koningkerk in Lievelde werd gehouden. Er was een concert met een dj en een band en er werd bier gedronken. © Locatieraad Christus Koningkerk

Kerkrel Lievelde maakt meer slachtoffers: pastoor ontslaat locatieraad Rietmolen

RIETMOLEN/ LIEVELDE - De kwestie rond de ‘ontheiligde’ Christus Koningkerk in Lievelde heeft nieuwe slachtoffers gemaakt: de locatieraad Rietmolen is ontslagen door het bestuur van de St. Paulusparochie, nadat die hun steun betuigde aan de Lieveldse collega’s.

14 reacties

 • Loetje

  11 maanden geleden
  Nog ff geduld en het wordt vanzelf een moskee.
 • M-arty

  11 maanden geleden
  De bijbel is geschreven in een tijd waarin men dacht dat de aarde nog plat was. Door wetenschap weten we nu dat dat achterhaald is. De aarde is rond en de bijbel is plat.
 • Mattie

  11 maanden geleden
  Er zijn nog genoeg mensen die veel aan het geloof hebben, zeker in deze tijd.
 • Kleinnagelbrink

  11 maanden geleden
  Alle geloof is dictatuur, bedacht ooit om mensen onder de duim te houden Lukt soms ook aardig!
 • Kleinnagelbrink

  11 maanden geleden
  Dus lost zich dit probleem en alle andere zich automatisch op  Kerkbezoek sterft uit met het overlijden v d kerkgangers, kwestie van tijd.    Sommigen gaan nooit naar de kerk, enkel met trouwen of  voor dopen  Dat is pas hypocriet

Achterhoek