Volledig scherm
koninklijke onderscheiding lid in de orde van Oranje Nassau © stock

Koninklijke onderscheiding voor Fons Reinders uit Groenlo

GROENLO - Fons Reinders is tijdens de receptie ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als vrijwilliger bij Stichting de Lichtenvoorde, koninklijk onderscheiden. Vanwege zijn verdiensten voor de samenleving is hij vanaf nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Reinders is al ruim 25 jaar actief voor De Lichtenvoorde en de bewoners van woonlocatie Schans/Jaartsveld in Groenlo. Van 1994 tot heden is hij als vrijwilliger betrokken en actief op de woonlocatie. Reinders is zeven dagen per week aanwezig om hand- en spandiensten te verrichten. Hij helpt cliënten met de verzorging van hun huisdier en doet van allerlei tuinklusjes.

Ook is Reinders vrijwillig begeleider bij Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé, op de locatie De Molenberg. Twee ochtenden in de week wandelt hij met cliënten, om daarna met hen koffie te drinken en te biljarten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek