Een zonnepark op landbouwgrond.
Volledig scherm
Een zonnepark op landbouwgrond. © Peter de Jong Fotografie

Lange lijst met Zwolse bezwaren tegen zonnepark

ZWOLLE - Na de 666 handtekeningen die vanuit de buurtschap Zwolle tegen de aanleg van een zonnepark aan de Hegemansweg zijn ingediend, volgen nu de officiële bezwaren. Daarvan zijn er in totaal 22 binnengekomen bij de gemeente Oost Gelre.

14 reacties

 • theo

  8 maanden geleden
  Martin ga is kijken op een industrie terrein en meet is op hoeveel vierkante meters je daar aan dak hebt heb je geen 4 zonnepanelen nodig
 • theo

  8 maanden geleden
  Fret het is ook de bedoeling dat bedrijfshallen die overal uit de grond gestampt worden in hun eigen energie behoefte voorzien dus daar kun je heel veel winst boeken.En als iedereen zijn of haar huis energie vrij maken dan komen we een heel eind.En woningcorporaties moeten ook is gaan nadenken om hun huizen van zonnen panelen te voorzien en niet alleen aan de winst van de huren denken want onderhoud plegen doen ze ook bijna niet 
 • Fred

  8 maanden geleden
  Leuk, die panelen op je eigen dak. Genoeg om je koelkast, de stofzuiger en de tv op te laten draaien. Maar voor het produceren van jouw auto, jouw bakstenen, jouw zalandokleding, jouw dagelijkse eten inclusief alle bijbehorende transporten van over de hele wereld is nog véél meer energie nodig. Dus die ‘groene’ energie is maar een druppel op de gloeiende plaat.
 • Fred

  8 maanden geleden
  Zolang we hier heel veel energie blijven verbruiken, heb je alles nodig: én zonnepanelen én windmolens op het land én fossiele brandstoffen. Je gebruikt veel meer energie dan alleen wat door je eigen meterkast binnen komt. Denk maar aan alle producten of voedsel dat we in huis hebben. Voordat je dat thuis hebt, heeft het al energie gekost. En die moet ergens vandaan komen.
 • Johann utBroamt

  8 maanden geleden
  zelfs het kabinet gaat hiervoor alleen het onderzoek ff afwachten.
 1. Pro-Palestinademonstratie loopt uit de hand
  Play

  Pro-Palesti­nade­mon­stra­tie loopt uit de hand

 2. Uit protest omscholen: Van kunstenaar tot prostituee
  Play

  Uit protest omscholen: Van kunstenaar tot prostituee

Achterhoek