Volledig scherm
Edwin Bomers © Theo Kock

Marveld-directeur Edwin Bomers lid van verdienste RECRON

GROENLO - Edwin Bomers van Marveld Recreatie in Groenlo is benoemd tot RECRON Lid van Verdienste tijdens de algemene ledenvergadering van RECRON, brancheorganisatie voor ondernemers in de recreatiebranche.

Bomers wordt neergezet als ‘een succesvolle en innovatieve ondernemer uit Groenlo en al jaren bestuurlijk actief in de provincie. Een selfmade ondernemer; als hij tegen een probleem aanloopt dan volgt hij zo nodig een studie of opleiding om dat te begrijpen en op te lossen’.

Bomers stond aan de wieg van vele regionale en landelijke samenwerkingsverbanden in de recreatiewereld en werd vorig jaar al koninklijk onderscheiden met een lintje.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Monument met 104.000 stenen herdenkt  omgekomen joden in Achterhoek

    Monument met 104.000 stenen herdenkt omgekomen joden in Achterhoek

    WINTERSWIJK / GENDRINGEN - In zeven Achterhoekse gemeenten is eind januari het monument Levenslicht van kunstenaar Daan Roosegaarde te zien. Dat bestaat uit een cirkel met daarop honderden stenen die met lichtgevende inkt zijn bestreken. Daardoor lichten ze op in het donker, onder invloed van een uv-lamp. Elke steen staat symbool voor één joodse Achterhoeker, die tijdens de Duitse bezetting tussen 1940 en 1945 is afgevoerd en vermoord.

Achterhoek