Megatent op de Zwarte Cross uit zijn dak door Snollebollekes

VIDEOLICHTENVOORDE - Een stampvolle Megatent zaterdagavond bij het optreden van Snollebollekes. Al ruim een half uur voor aanvang van het optreden stond het publiek al ver buiten de tent te wachten op het concert.

Volledig scherm
Snollebollekes © Tom Hessels

Om half 9 barstte het spektakel dan echt los. Rob Kemps, zanger van de feest-act, kreeg het publiek binnen enkele seconden aan het springen en hossen in de tent. Het optreden van de zanger, die voor de eerste keer optrad op de Zwarte Cross, viel in goede smaak bij de festivalgangers. Zij schreeuwden na het één na laatste liedje ‘we want more.’

Dat kregen de crossgangers uiteindelijk ook. De gehele tent sprong van links naar rechts op het gelijknamige nummer van de zanger. Na een half uur zat Snollebollekes op de cross er alweer op, een uitzinnige menigte in de tent achterlatend.

Volledig scherm
Snollebollekes © Tom Hessels
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek