Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP / helenevanrijn.nl

Meisje is bang dat niemand gelooft dat haar begeleider haar misbruikt en vangt als bewijs zijn sperma op

Ze was bang dat niemand haar zou geloven. Tenslotte was zij het beschadigde meisje en hij eigenaar en enige begeleider op de locatie voor beschermd wonen waar zij verbleef. Ten einde raad ving ze zijn sperma op in een potje, wachtte op haar volgende afspraak en gaf het toen aan haar therapeut.

11 reacties

 • Gerard van Walsum

  1 week geleden
  NOS, wereld draait door Voice en wat er allemaal nog boven komt drijven en nietb alleen in het wereldje van bekende Nederlanders en beschermd wonen en wat er nog steeds niet bekend is . De man zat snikkend in het verdachtenbankje. Volgens zijn advocate is hij suïcidaal. Probleem opgelost, maar was het maar waar. Het heet beerput op alle fronten en gaat nooit veranderen.De advocate wil dat een buurman komt vertellen dat de verdachte het meisje juist probeerde onder de mensen te krijgen. Hoera
 • Gerard van Walsum

  1 week geleden
  Schering en inslag heet het gezegde,Gebeurt het heel vaak.Het gaat daarbij bovendien meestal om iets wat niet gewenst is.Daar is een beerput oneindig laag als put maar tot op de top qua werkelijkheid.En mannen spannen de kroon zoals altijd.Showbizz nog erger sterretjes? Die hunkerend toegeven naar beloofde status.Trauma's boeien advocaten hebben ze nodig en terecht net als elke asielzoeker al dan niet echt want wie pasprt en elk bewijs vernietigd.Hoort hier niet maar heeft ook een machtspositie.
 • René Gerritsen

  1 week geleden
  Of zij nu verkracht is of dat het met haar toestemming gebeurde, doet er bijna niet toe. Je bent haar begeleider, je bevindt je in een machtspositie, wat heb ik een hekel aan mannen (en vrouwen) die dit niet lijken te begrijpen.
 • C. v. Bergen

  1 week geleden
  Deze personen ken ik niet.Wat ik hier uit opmaak is dat een beschadigd kind van 18 is toevertrouwd aan een man van achter in de vijftig. Dat hij getrouwd en kinderen heeft maakt het alleen maar erger.Hoe is het mogelijk dat hier nog van allerlei tegen argumenten voor die man kunnen worden gehoord alleen in zijn voordeel,minder straf. Afstraffen zo'n vent en flink zonder nog meer tijd eraan te besteden. Als kerel heb je met je poten en zeker van kwetsbare mensen af te blijven.
 • Natashia William

  1 week geleden
  Hoe kan het dat een man(uberhaupt een persoon) de enige begeleider is bij beschermd wonen.