Miljoenen kilo’s aan vuurwerk onderweg, maar de opslag puilt uit: ‘De tijd begint te dringen’

videoLICHTENVOORDE - Het vuurwerk stapelt zich op. Vanwege het vuurwerkverbod blijft nagenoeg alles in de opslaglocaties van de importeurs liggen. Die ruimtes dreigen vol te raken, terwijl nog miljoenen kilo’s vuurwerk onderweg zijn naar Nederland. Waar moet al dat explosieve materiaal opgeslagen worden? Daarvoor wordt onder meer gekeken naar opslaglocaties in Duitsland.

8 reacties

 • Gerrit Louter

  3 maanden geleden
  Met o.a dit soort onzinnige maatregelen om vuurwerk te verbieden , de ene winkel te sluiten en de andere mag wel open , enz enz word door deze flut regering heel ons land de vernieling in geholpen...! en dat allemaal met het excuus dat het de schuld is van het corona virus...! als je vatbaar ben voor welke ziekte dan ook...! ontkom je er niet aan...! en word je ziek....echter.. het grootste virus zit in Den Haag...! in het ,,torentje...!
 • C.J. K.

  3 maanden geleden
  Dus 3,5 miljoen kilo troep wordt er jaarlijks voor de fun van een klein groepje mensen ons landje ingeblazen! Zo snel mogelijk en voor altijd verbieden deze milieuvervuiling!
 • Mattie Veld

  3 maanden geleden
  Het ligt niet aan Den Haag maar aan degenen die koste wat koste vuurwerk moesten hebben. Wordt tijd dat het helemaal afgeschaft wordt en vervangen door iets anders.
 • D

  3 maanden geleden
  Had het dan niet besteld. Dit zat er al aan te komen natuurlijk. Nogal makkelijk om de overheid de schuld te geven van je eigen inkoopfout.
 • Tonny Stuijvenberg

  3 maanden geleden
  Zet maar op het binnenhof neer, plek zat
 1. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
  Play

  Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

 2. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

Achterhoek