Een illustratie van de bioraffinagefabriek, zoals de mestvergister volgens de aanvraag wordt genoemd, zoals die bij de gemeente Oost Gelre is ingediend.
Volledig scherm
PREMIUM
Een illustratie van de bioraffinagefabriek, zoals de mestvergister volgens de aanvraag wordt genoemd, zoals die bij de gemeente Oost Gelre is ingediend. © RMS

Motie over grond mestvergister Groenlo weggestemd: ‘Dit is overbodig’

GROENLO - De motie rond de grondoptie voor een mestvergister in Groenlo, heeft het in Oost Gelre niet gehaald. Indieners wilden met hun motie ervoor zorgen dat de reservering van de grond opgeheven wordt zodat er een einde zou komen aan jaren van onduidelijkheid.  

2 reacties

 • sander wijgerink

  1 maand geleden
  Stemmen straks in Maart word zo wel heel makkelijk gemaakt. D66 maakt zichzelf belachelijk, zowel landelijk als regionaal. SP, Groenlinks en OLW kan je ook Links (!) laten liggen, zijn de moeite niet waard. En mocht PVDA dan nog bestaan hou je er dus 5 over.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  dan dring er bij die directie maar mooi op aan, dat die directie geen medewerrking gaat verlenen met een vestiging van een vergister.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Achterhoek