Volledig scherm
De nieuwe N18 © Sem van der Wal

N18 tussen Groenlo en Enschede twaalf uur dicht voor onderhoud

ENSCHEDE/GROENLO - De N18 tussen Groenlo en Enschede is vrijdagavond 14 september twaalf uur lang afgesloten voor onderhoud. De weg is tussen 20.00 en 08.00 uur volledig dicht. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en langere reistijden.

Aannemer Noaber18 voert in opdracht van Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan de autoweg. Gedurende de afsluiting maait Noaber18 de bermen. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N319, N315, N823 en de N837. Deze omleidingsroutes zijn met gele borden aangegeven.

Onderhoud

Noaber18 was verantwoordelijk voor de bouw van de N18 tussen Groenlo en Enschede, die begin mei open ging voor het verkeer. De komende twintig jaar verricht de aannemer ook het onderhoud aan dit deel van de weg. 

Van maandag 17 tot vrijdag 21 september vinden er ook nachtelijke asfalteringswerkzaamheden plaats aan de N18 bij Lichtenvoorde en tussen Lichtenvoorde en Varsseveld. In verband met deze werkzaamheden is de N18 tussen Lichtenvoorde en Varsseveld van 20.00 tot 05.00 uur afgesloten. De omleidingsroute via de N318 en de N313 is ook hier met gele borden aangegeven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek