Het Startschotgala op 1 mei is een test-evenement op het Zwarts Cross-terrein.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Startschotgala op 1 mei is een test-evenement op het Zwarts Cross-terrein. © PR Feestfabriek Alles Komt Goed BV

Na storm van kritiek: streep door Achterhoeks testfestival met 10.000 bezoekers, nieuwe datum onbekend

LICHTENVOORDE - Het testevenement Startschotgala in Lichtenvoorde wordt niet op 1 mei gehouden. Dat laat organisator de Feestfabriek desgevraagd weten. Een nieuwe datum voor het evenement is nog niet bekend. ,,We kijken of we het feest op een later moment alsnog kunnen vieren”, aldus Pieter Holkenborg van de Feestfabriek.

4 reacties

 • frans Wennekes

  1 jaar geleden
  geen feest is een wijs besluit en dit jaar helemaal niet meer is het beste uit respect naar onze hulpverlening dat je überhaupt in deze tijd aan een feest denk denk na
 • Jan van den berg

  1 jaar geleden
  nog een poging tot plaatsing ; zucht ben blij dat het niet doorgaat . misschien veel personen wilden er heen uit lichtenvoorde , misschien veel vakkenvullers uit de supermarkten waar wij onze boodschappen dan weer halen en de kans op corona ja ja
 • H. Oostijen

  1 jaar geleden
  Een heel wijs besluit. Feesten kan altijd nog en zal ook zeker gebeuren, maar niet over de rug van nog zoveel zieken. Nog even geduld met z’n allen en dan mogen we weer los!!!!
 • John Bluhmen

  1 jaar geleden
  Nog ff en dan zijn we een provincie van Brazilië.... Fieldlab? Proefkonijnenfeest....
 1. Ziekenhuizen vrezen besmettingsgolf door Achterhoeks testfestijn: ‘Kunnen we er écht niet bij hebben’
  Play
  PREMIUM
  Video

  Ziekenhui­zen vrezen besmet­tings­golf door Achter­hoeks testfes­tijn: ‘Kunnen we er écht niet bij hebben’

  DOETINCHEM/ LICHTENVOORDE - De Achterhoekse ziekenhuizen Slingeland in Doetinchem en SKB in Winterswijk vrezen een besmettingsgolf door het Achterhoekse testfestijn Startschotgala, op zaterdag 1 mei in Lichtenvoorde. ,,Onze corona-afdelingen liggen vol, meer patiënten kunnen we er écht niet bij hebben”, zegt woordvoerder Saskia Steenbergen van het Slingeland Ziekenhuis.

Achterhoek