Beeld van de Zwarte Cross 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van de Zwarte Cross 2019. © Jan Ruland van den Brink

Nu al oplichting met kaarten Zwarte Cross: ‘Dit keuren wij écht niet goed’

LICHTENVOORDE - Terwijl de reguliere voorverkoop zaterdag pas begint, zijn er nu al mensen opgelicht met kaarten voor de Zwarte Cross 2020.

9 reacties

 • pipo

  4 jaar geleden
  Goed gezien , beperk dit totmaximaal 2 , en dan op naam .
 • Maxijazz

  4 jaar geleden
  Oh, dus jij denkt te weten wat er verdiend wordt daar? Dat de afgelopen jaren de wetgeving omtrent veiligheid de kosten niet hebben opgejaagd? Dat de tenten duurder, groter én veiliger moeten. Bands die meer vragen! CO2 maatregelen en ga nóg maar even door, en dan komt pas in mijn optiek en stuk gezonde bedrijfsvoering die acteert op wat de markt wilt en vraagt en daar hoort geld verdienen bij, dat heet ondernemen!
 • Robert Ham

  4 jaar geleden
  Nee klopt, het is veel groter dan de Achterhoek. Net zoals Nederland groter is dan alleen de Achterhoek. Dat heet met de tijd mee gaan. Voor sommige mensen is dat lastig
 • feitenchecker

  4 jaar geleden
  Ik weet niet of het klopt maar ik hoorde dat harderleden 4 kaarten lid mochten bestellen. Dat is vragen om zwarthandel. 
 • Theo

  4 jaar geleden
  wie is de boef, degene die torenhoge prijzen berekent voor kaartjes, drankjes, etc etc, of degene die indirect een paar euro kan meepakken. Mijn gevoel zegt dat "zwarte cross" niet meer zo zwart is als het ooit eigenlijk bedoelt was, en er nu vooral heel veel omzet gedraaid moet worden, heeft dus in dat opzicht HELEMAAL NIKS met de achterhoek te maken.