Ter hoogte van het tankstation in de N18 hebben de afgelopen weken meerdere ongelukken plaatsgevonden. Een oorzaak blijkt lastig aan te wijzen en een eventuele oplossing daardoor ook.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter hoogte van het tankstation in de N18 hebben de afgelopen weken meerdere ongelukken plaatsgevonden. Een oorzaak blijkt lastig aan te wijzen en een eventuele oplossing daardoor ook. © News United

Ongelukken op N18 gesprek van de dag: ‘Misschien zijn slagbomen een oplossing?’

LICHTENVOORDE - De recente piek aan ongelukken nabij het tankstation aan de N18 bij Lichtenvoorde, houdt de gemoederen flink bezig. Rijkswaterstaat ziet voorlopig geen ruimte voor extra maatregelen, maar lezers van De Gelderlander hebben nog wel wat ideeën.

11 reacties

 • A.W.N. Peet

  1 jaar geleden
  Waarom niet dezelfde “oplossing” als bij Varsseveld, vanaf de verkeerslichten bij de Varsseveldseweg tot de verkeerslichten bij de Zieuwentseweg een betonnen barrière, met eventueel bij het tankstation een kleine doorgang voor het personeel
 • Dennis

  1 jaar geleden
  De twenteroute vanaf Varsseveld 2 keer 2-baans maken tot Eibergen en dan een af- en oprit bij het tankstation in lichtenvoorde maken.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Camera's bij dat tankstation en overtreden is minimaal 500 euri boete
 • Wim Sonderen

  1 jaar geleden
  Tankstation sluiten, is toch veel te duur.
 • Henk Woolderink

  1 jaar geleden
  Langer op en afritten en vangrail op het midden van de weg en ter plekke 60 km