Optocht met vlaggen voor drie jubilea in Lievelde

LIEVELDE - Letterlijk werd er gistermorgen in Lievelde op grote schaal gevlagd omdat er met de kermis drie jubilea gevierd werden.  

Liefst zeventig vendeliers liepen door de straten om het 70-jarig bestaan van het vendelierscorps luister bij te zetten. Bovendien bestaat de kermis 90 jaar en is 50 jaar geleden drumband De Schanskloppers opgericht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchemmers houden zich in

    In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchem­mers houden zich in

    LICHTENVOORDE/ DOETINCHEM - Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland en Oude IJsselstreek behoren tot de top twintig van Gelderse gemeenten waar procentueel gezien de meeste mensen wonen die ‘overmatig’ alcohol drinken. Dat blijkt uit een onderzoek van de website Afkickkliniekwijzer. Overmatig drankgebruik betekent voor volwassen mannen dat ze meer dan 21 glazen alcohol per week drinken. Bij vrouwen gaat het om meer dan veertien glazen.

Achterhoek