Sjoukje Geelink (rechts) en Marleen Koppelman zijn een project gestart om onzichtbaar lijden zichtbaar te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Sjoukje Geelink (rechts) en Marleen Koppelman zijn een project gestart om onzichtbaar lijden zichtbaar te maken. © Jan van den Brink

Pijn verborgen achter een glimlach: ‘Wij gaan onzichtbaar lijden zichtbaar maken’

GROENLO - Een vriendelijke glimlach vertelt bijna nooit het echte verhaal. Dat ervaren Sjoukje Geelink en Marleen Koppelman dagelijks. Beiden leven continu met pijn, maar daar ziet niemand wat van. Om hun onzichtbare lijden, en dat van lotgenoten, zichtbaar te maken zijn ze het project (on)zichtbaar gestart.

5 reacties

 • Annekée Cuppers

  4 maanden geleden
  Marjan Hutten meldt zich bij deze aan. Ze lijdt aan een ongeneeslijke aandoening: jaloezie...
 • Marjan hutten

  4 maanden geleden
  @Horst ter hafg, als ik de foto zie hier van die 2dames, nou dan bekruip mij het gevoel van pure aandacht trekkerij, ze zien er vrolijk uit en met koffie.. denk dat deze vrouwen maar eens aan het werk moeten koken en huis schoonmaken op ouderwets manier, vroeger piepte de vrouwen ook niet, allemaal verwende prin6jes vandaag de dag.
 • Horst ter HAGF

  4 maanden geleden
  Marjan Hutten, ik hoop dat u verschoont blijft van narigheid in uw leven. Geen leuke reactie.
 • Wilma van Well

  4 maanden geleden
  @Marjan Hutten, wat een nare reactie van je. Totaal geen inlevingsvermogen, geen empathie. Maar wel direct met een oordeel paraat. Het is te hopen voor je dat je niet met zoiets te maken krijgt.
 • Marjan hutten

  4 maanden geleden
  vaak is het tussen de oren.. maar daar willen ze niks van weten dan. En maar klagen deze, ik vind het meer een roep om aandacht nix meer. Want als de Artsen nix kunnen vinden dan? Vind het meer ;aanstellerij;.

Achterhoek