ROBIN UTRECHT
Volledig scherm
PREMIUM
© ROBIN UTRECHT

Positief getest! O nee, zegt lab dat werkt voor GGD een dag later, toch niet: 55 mensen overkwam het

HARREVELD/ ZELHEM - Positief getest op corona en een dag later horen dat er een fout is gemaakt en dat u tóch geen corona heeft. 55 mensen overkwam het na een fout van een laboratorium in Rijswijk, erkent een woordvoerder van de GGD.

7 reacties

 • Joop Toolen

  1 maand geleden
  Het vacineren zal echt niet beter gaan als de toeslagen,,geloof dat maar niet het ontbreekt die gasten in denhaag aan organisatie talent ,,,,het is en blijft een grote puinhoop ,,,alleen goed in mooi praten ,,,dat kunnen ze heel goed ,,,,,er is een oud voetbal liedje,,,,geen woorden maar daden ,,,,hoe heeft Nederland het in zijn hoofd gehaald om die gasten te herkiezen ik begrijp daar echt niks van ,,,,is het dan toch waar dat wij het klootjes volk zijn?
 • Leo de Groot

  1 maand geleden
  Dus je raakt besmet met de hele familie. Je hebt er weinig last van, zoals de meesten. Vervolgens laat je je toch nog twee keer vaccineren tegen iets waarvan je al weet dat het je weinig doet en je daar bovenop nog immuniteit hebt opgebouwd. En als je dan echt zo goed als zeker weet dat het virus zich niet meer kan vermeerderen en verspreiden via jouw lichaam, dan ga je nog vrolijk aan het testen... waarom? Ga met bejaarden wandelen!
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Nou Jan Bergmans doe jij het dan eens beter, of is het alleen maar bluf en kan het je niks schelen dat er mensen door het virus overlijden of ernstige chronische klachten houden.
 • Jan Bergmans

  1 maand geleden
  Goed gezonde mensen testen is lachwekkend, heeft NIETS met virusbestrijding te maken.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Een positieve test is nog geen besmetting, geen infectie en zegt nog helemaal niet dat je besmettelijk bent. En dat staat nog los van de RT PCR test waar veel over te zeggen valt, maar ja dat kunnen de meeste mensen niet die gaan liever voor schijnveiligheid.
 1. Man doodgestoken in Zwolle, politie zoekt naar verdachte met helikopter
  Play

  Man doodgesto­ken in Zwolle, politie zoekt naar verdachte met helikopter

 2. Dorpsbewoners vinden 18 dode olifanten in India
  Play

  Dorpsbewo­ners vinden 18 dode olifanten in India

Achterhoek