Joost Ottink, Ruben Klein Gebbinck, Luuk Harmelink en Stefan Tanck (v.l.n.r.) op het stuk grond dat beoogd was voor nieuwbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Ottink, Ruben Klein Gebbinck, Luuk Harmelink en Stefan Tanck (v.l.n.r.) op het stuk grond dat beoogd was voor nieuwbouw. © Theo Kock

Starters in Vragender wanhopig: ‘Tot mijn 40ste bij m’n ouders wonen, is geen optie’

VRAGENDER - Dat de in Vragender beoogde bouwgrond nu niet te koop komt, is een enorme domper voor starters in het dorp. ,,We worden hier gewoon wanhopig van”, zegt Ruben Klein Gebbinck.

6 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 jaar geleden
  Otto Abetz Denk niet dat ze daar meer of minder gebruiken dan elders eerlijk gezegd!
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  @Otto wat is dat weer voor gezwam, als je zoiets beweert moet je met bewijzen komen.
 • Otto Abetz

  2 jaar geleden
  Jongeren uit Vragender staan erom bekend dat zij overmatig drugs gebruiken. Daarom lijkt het mij verstandiger dat er geen huizen worden gebouwd. De jongeren worden dan gedwongen om bij hun ouders te blijven wonen, die op zijn minst nog een oogje in het zeil kunnen houden dat het niet helemaal de verkeerde kant op gaat met hun kroost.
 • Dirk de Vries

  2 jaar geleden
  Ik ben erg voor het napluizen op archeologische vondsten van de bodem. Voordat je ergens gaat bouwen en je denkt dat er wat ligt : onderzoeken en veiligstellen. Dit op maximaal 60 cm de diepte in slaat echt helemaal nergens op. Vervolgens zet je er beton bovenop. Wat denk je dan nog te kunnen doen met hetgeen in de bodem zit? Helemaal niets. Dus of veiligstellen op kosten Overheid of gewoon bouwen.
 • Henk Jansen

  2 jaar geleden
  ik ben nu 65 jaar. Toen ik 27 jaar was had ik een klein kamertje in Deventer. De wachttijd voor een flat ( toen ook onbetaalbaar) was meer dan 6 jaar. Toen ik 32 was kon ik een huisje kopen in een andere gemeente en hierbij waren flink wat concessies nodig. Er lijkt al die jaren niet veel te zijn veranderd.
 1. Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll
  PREMIUM

  Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll

  Het was derby day in de topdivsie A voor vrouwen. De zes Twentse teams op het een na hoogste niveau namen het tegen elkaar op. Daarbij waren er zeges voor Devoko, Apollo 8 2 en Rivo Rijssen. Verder zorgden de vrouwen van Kerkemeijer Gemini voor een stunt bij koploper WSV en leed Kuipers Flevoll een zeldzame nederlaag. Bij de mannen maakte Webton Hengelo geen fout tegen Olhaco, terwijl het spannend blijft in de derde divisie A.