Joost Ottink, Ruben Klein Gebbinck, Luuk Harmelink en Stefan Tanck (v.l.n.r.) op het stuk grond dat beoogd was voor nieuwbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Ottink, Ruben Klein Gebbinck, Luuk Harmelink en Stefan Tanck (v.l.n.r.) op het stuk grond dat beoogd was voor nieuwbouw. © Theo Kock

Starters in Vragender wanhopig: ‘Tot mijn 40ste bij m’n ouders wonen, is geen optie’

VRAGENDER - Dat de in Vragender beoogde bouwgrond nu niet te koop komt, is een enorme domper voor starters in het dorp. ,,We worden hier gewoon wanhopig van”, zegt Ruben Klein Gebbinck.

7 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  4 maanden geleden
  Otto Abetz Denk niet dat ze daar meer of minder gebruiken dan elders eerlijk gezegd!
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  Nou Otto zo maar uit het niets dingen beweren dat wijst erop, dat jouw goed wies flink is beschadigt. dat die mensen vragen om woningen lijkt mij heel normaal.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  @Otto wat is dat weer voor gezwam, als je zoiets beweert moet je met bewijzen komen.
 • Otto Abetz

  4 maanden geleden
  Jongeren uit Vragender staan erom bekend dat zij overmatig drugs gebruiken. Daarom lijkt het mij verstandiger dat er geen huizen worden gebouwd. De jongeren worden dan gedwongen om bij hun ouders te blijven wonen, die op zijn minst nog een oogje in het zeil kunnen houden dat het niet helemaal de verkeerde kant op gaat met hun kroost.
 • Dirk de Vries

  4 maanden geleden
  Ik ben erg voor het napluizen op archeologische vondsten van de bodem. Voordat je ergens gaat bouwen en je denkt dat er wat ligt : onderzoeken en veiligstellen. Dit op maximaal 60 cm de diepte in slaat echt helemaal nergens op. Vervolgens zet je er beton bovenop. Wat denk je dan nog te kunnen doen met hetgeen in de bodem zit? Helemaal niets. Dus of veiligstellen op kosten Overheid of gewoon bouwen.

Achterhoek