De familie Everink vertrekt vanuit Groenlo naar Zweden.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Everink vertrekt vanuit Groenlo naar Zweden. © Theo Kock

Stel uit Groenlo verhuist naar Zweden: ‘Dit land past bij ons’

GROENLO - Het huis is verkocht, zoon Yzeron (5) heeft afscheid genomen van zijn klasgenootjes. Geert en Lynn Everink zijn vrijdag naar Zweden vertrokken, waar het stel uit Groenlo een nieuwe toekomst zoekt. 

9 reacties

 • H. Oostijen

  2 maanden geleden
  Ik begrijp je reactie. Maar vind t niet gepast onder een artikel waarin een jong gezin geportretteerd wordt, die er erg veel zin in heeft Geluk wensen is het enige juiste dat je moet doen.
 • Sonja Vos

  2 maanden geleden
  H. Oostijen, nee hoor, helemaal niet jaloers. Waar zou ik jaloers op moeten zijn? En was ook niet de bedoeling ze onderuit te halen, op wat voor manier dan ook. Een heleboel mensen denken dat het hier echt een paradijs is en verhuizen hier naartoe, om dan vervolgens geen huis en geen werk te vinden. Zolang je de taal niet spreekt heb je weinig tot geen kans op een baan, en ook aanbiedingen op werk kunnen ingetrokken worden als je de taal niet machtig bent. Maar goed, ik wens ze heel veel geluk.
 • H. Oostijen

  2 maanden geleden
  Ik vind de reactie van Sonja buitengewoon onsympathiek. Een jong stel die hun dromen volgt en met beide benen op de grond staat, met zo’n krengerige reactie onderuit te halen. Heel zielig. Maar ondertussen woon jij er al 20 jaar en heb je het naar je zin. Dussss.... beetje jaloers misschien?
 • Mies Gooyer

  2 maanden geleden
  Excuus, Sonja. Ik heb een paar bekenden daar wonen, redelijk vrij. Zij hebben het afgelopen seizoen minder sneeuw gehad dan wij in Nederland. Is natuurlijk een uitzondering. Maar ik val sowieso meer op Noorwegen.
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  Als we de klimaatdrammers moeten geloven dan is die sneeuw als voor de zon verdwenen, dus daar heb je steeds minder last van.
 1. Kunstenaar Jac schoolt zich uit protest om tot sekswerker
  Play

  Kunstenaar Jac schoolt zich uit protest om tot sekswerker

 2. Corona sloopt ook Indiase platteland: lijken drijven in de Ganges
  Play

  Corona sloopt ook Indiase platteland: lijken drijven in de Ganges

Achterhoek