'Dromen in Kleur' heet het nieuwe album van Suzan en Freek.
Volledig scherm
'Dromen in Kleur' heet het nieuwe album van Suzan en Freek. © PR

Suzan en Freek komen met ‘Dromen in Kleur’ als opvolger platina-debuutalbum

HARREVELD/ ZIEUWENT - Dromen in Kleur heet het nieuwe album van Suzan & Freek dat uitkomt op vrijdag 29 oktober. Het is de opvolger van Gedeeld Door Ons, de debuutplaat uit 2019 van het van oorsprong Achterhoekse duo.

 1. Suzan en Freek leven van spelen voor publiek: ‘Zó pittig dat dat het afgelopen jaar niet kon’
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Suzan en Freek leven van spelen voor publiek: ‘Zó pittig dat dat het afgelopen jaar niet kon’

  HARREVELD/ ZIEUWENT - Nu de lockdown goeddeels voorbij is, breekt een drukke tijd aan voor het van oorsprong Achterhoekse muziekduo Suzan en Freek. Suzan: ,,Toen ik laatst een afspraak in de agenda wilde zetten, zag ik dat dat niet kon, omdat we die dag moeten optreden. Mijn hart maakte een sprongetje. Wát een gevoel is dat: na meer dan jaar weer voor publiek spelen, weer live spelen.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  9

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Achterhoek