Het tankstation van Kuster Olie op bedrijventerrein De Laarberg, bij Groenlo.
Volledig scherm
Het tankstation van Kuster Olie op bedrijventerrein De Laarberg, bij Groenlo. © Annina Romita

Tankstation bij Groenlo heeft de beste tankshop van Nederland

GROENLO - Tankstation Kuster Energy uit Groenlo is deze donderdag de winnaar geworden van de Tankstation Challenge 2019: de vakprijs voor beste tankshop. Het deze zomer geopende bedrijf langs de N18 kreeg de prijs tijdens de netwerkborrel van de Tankstation Vakbeurs in Houten. 

De prijs werd voor de tweede keer uitgereikt en kende een deelnemersveld van 80 tankstations. Na drie mystery visits én een oordeel van de vakjury kwam het bedrijf uit Groenlo als beste uit de bus rollen. ‘Een zeer fraai, modern en eigentijds station met een groot assortiment en mooie bakkerij’, is het oordeel.  ‘Een unieke locatie. De medewerkers zijn gastvrij en het station is klaar voor de toekomst.’

Bij de prijs speelden vijf onderdelen een rol: de kwaliteit van de koffie, de lunch, de gastvrijheid van de bediening, de hygiëne én de sfeer/ambiance van de locatie. Na een bezoek van de mystery guests zijn de vijf hoogst geklasseerde tankstations bezocht door de vakjury, waarin ‘Groenlo’ als best werd beoordeeld. 

Trots 

Kuster Energy laat via Facebook weten ‘apetrots’ te zijn op de prijs. ‘Een hyper modern tankstation bouwen in Groenlo is top, een nieuw shop concept bedenken en uitrollen is super. Maar collega’s hebben die iedere dag met dezelfde passie, interesse en klantvriendelijkheid voor de gasten klaar staan is simpelweg geweldig!’, is de uitgelaten reactie na winst. “Collega's, bedankt voor jullie enorme inzet.”

Achterhoek