Tonnen vervuilend bodemas onder asfalt nieuwe N18 tussen Groenlo en Enschede

GROENLO - Er is bodemas gebruikt bij de aanleg van de nieuwe N18 tussen Groenlo en Enschede. Dat meldt wegenbouwer VolkerWessels op haar eigen site.

Daarop staat dat, naast onder meer 342.000 ton asfalt, ook 216.000 ton aan bodemassen is gebruikt bij de aanleg van de 27 kilometer nieuwe weg die de Achterhoek en Twente verbindt. Deze Twenteroute tussen Varsseveld en Enschede is in totaal 42 kilometer lang.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Paaspop beleeft veertigste editie: Top van Nederpop stond in Zieuwent
    PREMIUM

    Paaspop beleeft veertigste editie: Top van Nederpop stond in Zieuwent

    ZIEUWENT – Het moest het topjaar van Paaspop Zieuwent worden, jaargang 2001. Met grote namen als Ilse Delange, Krezip, Racoon en Kane. ,,We rekenden op tienduizend bezoekers, zouden weer wat spek op de botten krijgen’’, zegt Jos Kolkman, in 1980 één van de vijf initiatiefnemers van het jaarlijkse festival. ,,En toen trok voormalig burgemeester Van Rijckevorsel er op het laatste moment de stekker uit.’’

Achterhoek