Volledig scherm
Politie stock © Getty

Twee mannen opgepakt voor vermissing meisje (14) uit Harreveld

HARREVELD/ DEN HAAG - Twee mannen uit Den Haag zijn opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van een 14-jarig meisje uit jeugdzorgkliniek De Horizon in Harreveld. De politie verdenkt hen van het onttrekken van de 14-jarige aan het ouderlijk gezag.

 Het meisje uit Den Haag was vermist sinds 26 augustus en vorige week donderdag werd daarover groot alarm geslagen, omdat er zorgen waren over de 14-jarige. Nog diezelfde avond werd ze teruggevonden bij een woning in haar woonplaats Den Haag.

Daarbij werden ook de twee mannen aangehouden, heeft de politie bekendgemaakt. Het gaat om twee Hagenaars van 26 en 50 jaar oud, die haar mogelijk onderdak boden.

De mannen zijn verhoord over hun betrokkenheid, de recherche doet verder onderzoek. De twee zitten in alle beperkingen vast, wat betekent dat zij met niemand contact mogen hebben behalve hun advocaat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek