Volledig scherm
De bestelbus raakte in een slip en botste frontaal met een vrachtwagen. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Twenteroute N18 afgesloten na ongeluk bestelbus en vrachtwagen

GROENLO - De Twenteroute (N18) is ter hoogte van Groenlo afgesloten na een ongeluk met een vrachtwagen en een bestelbus. Verkeer moet omrijden. De bestuurder van de bestelbus is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde nadat de bestelbus met de wielen in de berm terecht kwam en in een slip raakte. De auto en de vrachtwagen botsten frontaal. De bestelbus is weg gesleept door een bergingsbedrijf. Ook de vrachtwagen raakte flink beschadigd.

De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchemmers houden zich in

    In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchem­mers houden zich in

    LICHTENVOORDE/ DOETINCHEM - Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland en Oude IJsselstreek behoren tot de top twintig van Gelderse gemeenten waar procentueel gezien de meeste mensen wonen die ‘overmatig’ alcohol drinken. Dat blijkt uit een onderzoek van de website Afkickkliniekwijzer. Overmatig drankgebruik betekent voor volwassen mannen dat ze meer dan 21 glazen alcohol per week drinken. Bij vrouwen gaat het om meer dan veertien glazen.

Achterhoek