Volledig scherm
Raam fietsen Ondernemer, Ronald Ruesink bij een van de productielijnen, hier nog in het oude pand. Foto : Jan Ruland van den Brink © de Gelderlander de Ondernemer

Van Raam pakt Guus Hiddink Award

DOETINCHEM - Fietsenfabrikant Van Raam uit Varsseveld heeft de Guus Hiddink Bedrijven Award binnengesleept. 

De prijs is een onderscheiding voor het Achterhoekse bedrijf dat met een bijzondere aanpak een voorbeeld is voor andere ondernemers in de regio. 

Succesvol en duurzaam

Van Raam maakt aangepaste fietsen voor mensen met een beperking en is daarin volgens de jury succesvol en onderscheidend. Ook wordt het bedrijf geroemd om het duurzame karakter van het nieuwe pand waarin de driewielers, duofietsen, rolstoelfietsen en tandems in elkaar gezet worden.

Nog twee onderscheidingen

Naast de Guus Hiddink Award werden nog twee andere prijzen uitgereikt. De Rabobank Talent Award voor meest ambitieuze starter ging naar Bart Mulder van K14 keukenrenovatie uit Doetinchem. Herman Kemper van kippenbedrijf Kemper Kip uit Doetinchem won de  Ap Ruesink Award voor de ondernemer die anderen het meest inspireerde.

500 ondernemers aanwezig

De prijs is een initiatief van VNO NCW Achterhoek, voetbalclub De Graafschap en Rabobank Graafschap. De onderscheiding is uitgereikt in schouwburg Amphion in Doetinchem, waar ongeveer 500 andere ondernemers aanwezig waren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek