Een illustratie van de bioraffinagefabriek, zoals de mestvergister volgens de aanvraag wordt genoemd, zoals die bij de gemeente Oost Gelre is ingediend.
Volledig scherm
PREMIUM
Een illustratie van de bioraffinagefabriek, zoals de mestvergister volgens de aanvraag wordt genoemd, zoals die bij de gemeente Oost Gelre is ingediend. © RMS

Verzet tegen aankoop van grond voor mestvergister op De Laarberg bij Groenlo

GROENLO /BORCULO - Enkele politieke partijen in de gemeente Oost Gelre komen in actie tegen de mogelijke vestiging van een mestvergister op bedrijventerrein De Laarberg bij
Groenlo. Ze proberen voor elkaar te krijgen dat de optie op de aankoop van een kavel verdwijnt.  

8 reacties

 • Marcel Rijkers

  1 maand geleden
  Tja Ankie, zoveel mensen zonder groentetuin om hun eten te telen en humeuren mest te gebruiken wet hé ook dat niet goed kan gaan, dus alle mensen zonder voldoende grote tuin ook Allemaal uit Nederland verwijderen, dat bedoel je toch??
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  ik heb liever landelijke verkiezingen.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Mattie Veld de politieke partijen die het nu voor het zeggen hebben hebben dat na de verkiezingen weer en dat ligt helaas aan de kiezers.
 • Wilma van der Donk

  1 maand geleden
  Deze politieke partijen zijn vanaf het begin tegen de komst van de vegister geweest, dus het heeft niets met de komende verkiezingen te maken MV.
 • Daan Holkenborg

  1 maand geleden
  Mattie Veld is me net voor. iid alleen maar voor de bühne. Bij de gemeenteraadsverkiezingen maart volgend jaar zal het in Oost Gelre met name op links een gevecht om de zetels gaan worden.(Groen Links gaat immers in Oost Gelre ook nog s mee doen) Deze motie zal door de indieners in de aanstaande campagne dan ook ongetwijfeld veelvuldig gebruikt worden. Wie de gemeente politiek in Oost Gelre een beetje volgt weet precies hoe door sommige(n) de vliegen worden afgevangen.

Achterhoek