Of en hoeveel windmolens er in Zoekgebied K komen staat alles behalve vast. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Of en hoeveel windmolens er in Zoekgebied K komen staat alles behalve vast. Foto ter illustratie. © Peter Zandee

Vier windmolens bij Lievelde en Groenlo nog allerminst zeker

GROENLO - ,,Dat er in Oost Gelre vier windmolens in ‘zoekgebied K’ moeten komen, staat zeker niet vast”, zegt wethouder Bart Porskamp van Oost Gelre. Hij reageert daarmee op uitspraken van collega-wethouder Hans van der Noordt van Berkelland.

1 reactie

 • Johann Janssen

  6 dagen geleden
  als dat niet vast staat waarom wel erover praten. laat die dingen maar gewoon weg. als je rond netterden gaat kijken naar de omgeving waar ook die dingen staan zul je een ding niet meer zien en dat is namelijk diverse soorten wild, die er voor de komst van de molens wel waren. geen reeën, reigers witte en blauwe, roofvogels helemaal niets. ze zijn verdwenen door de herrie die die dingen maken en de slagschaduw van de wieken.
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’