Volledig scherm
Joel Paijers, Hidde Ruesink, Rico Hoog Antink en Quincy ten Have zijn de winnaars bij Bouw, Wonen en Interieur. © Marianum

Vmbo-leerlingen Marianum uit Lichtenvoorde in de prijzen

LICHTENVOORDE - Drie groepen vmbo-leerlingen van scholengemeenschap Marianum uit Lichtenvoorde zijn in de prijzen gevallen bij de Gelderse vakwedstrijden Skills Talent. De winnaars gaan naar de landelijke wedstrijden die 21 maart in de Rai in Amsterdam worden gehouden.

Bij Bouw, Wonen en Interieur ging de eerste prijs naar het viertal Joel Paijers, Hidde Ruesink, Rico Hoog Antink en Quincy ten Have. 

Ook bij Zorg en Welzijn ging de afvaardiging van Marianum met de eer strijken. Mandy Overbeek, Beau de Vries en Samen Raben zorgden voor de winst. 

Bij Economie en Ondernemen ging de winst naar Max Oostendorp, Karten van der A en Mark Hoffman. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Paaspop beleeft veertigste editie: Top van Nederpop stond in Zieuwent
    PREMIUM

    Paaspop beleeft veertigste editie: Top van Nederpop stond in Zieuwent

    ZIEUWENT – Het moest het topjaar van Paaspop Zieuwent worden, jaargang 2001. Met grote namen als Ilse Delange, Krezip, Racoon en Kane. ,,We rekenden op tienduizend bezoekers, zouden weer wat spek op de botten krijgen’’, zegt Jos Kolkman, in 1980 één van de vijf initiatiefnemers van het jaarlijkse festival. ,,En toen trok voormalig burgemeester Van Rijckevorsel er op het laatste moment de stekker uit.’’

Achterhoek