Zijspankampioen Koen Hermans mist de Zwarte Cross: ‘Rijden voor zoveel publiek, gigantisch mooi!’

VideoLICHTENVOORDE - Zijspancrosser Koen Hermans (23) uit Hengelo pakte vorig jaar tijdens de Zwarte Cross de dagwinst én zijn allereerste Nederlandse titel. ,,Je weet niet wat je overkomt.”

  1. Opwinding door een ijsvogel: ‘In mijn tuin!’
    Ontmoetingen

    Opwinding door een ijsvogel: ‘In mijn tuin!’

    ‘Whaaah! Een ijsvogel voor m’n raam!’ Ik gil in m’n telefoon middenin een gesprek. Even is het stil aan de andere kant. In mijn hoofd allerminst: ‘Een ijsvogel. Er zit een ijsvogel. In mijn tuin! Een ijsvogel.’ Ik hoor nog maar amper wat er aan de andere kant van de lijn wordt gezegd. Ik klem de telefoon tussen kin en schouder en reik naar m’n camera. Ah.. verkeerde lens. Terwijl ik probeer het gesprek te hervatten, pak ik m’n cameratas en haal de telelens eruit. Ondertussen mijn ogen strak op de ijsvogel gericht. De telefoon nog steeds met mijn schouder tegen mijn oor gedrukt. Snel verwissel ik de lens, kijk met een half oog naar de instelling van het toestel en druk af.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek