Kok Chiel Bus aan het werk in restaurant Welgelegen in Groenlo.
Volledig scherm
PREMIUM
Kok Chiel Bus aan het werk in restaurant Welgelegen in Groenlo. © Arjan Gotink

Zo behield dit Achterhoekse restaurant bijna al zijn personeel: ‘Voelde me net een uitzendbureau’

GROENLO - Waar bijna alle horecazaken schreeuwen om koks en bedienend personeel, heeft restaurant Welgelegen in Groenlo over mankracht niet te klagen.

4 reacties

  • ben Wildkamp

    1 jaar geleden
    Ik moet zeggen jullie hebben echt een mooie en schone keuken mijn complimenten daar voor dat zie je niet al te vaak het zegt toch iets over het restaurant.
  • Mimi de Jongh

    1 jaar geleden
    Wat geweldig!zo kan het dus ook. Chapeau!
  • W Konincks

    1 jaar geleden
    Het is ook een feeling good place to be ..
  • Theo Tankink

    1 jaar geleden
    Respect voor het idee, de uitvoering, het team en lef van deze eigenaren!
  1. Meer stikstof in Oost-Nederlandse natuur volgens vernieuwde rekenmethode: ‘Ronduit bizar’
    PREMIUM
    83

    Meer stikstof in Oost-Nederland­se natuur volgens vernieuwde rekenmetho­de: ‘Ronduit bizar’

    De veronderstelde stikstofneerslag op verschillende Oost-Nederlandse natuurgebieden is volgens gezondheidsinstituut RIVM hoger dan tot dusver werd gedacht. Dit blijkt uit de nieuwste versie van het rekenmodel Aerius. Dat wordt gebruikt om de invloed van stikstof op de natuur te berekenen. Voor het verlenen van vergunningen en de aanpak van piekbelasters kan dit gevolgen hebben.